Arriba al Casinet ‘eMe’, teatre de gest a càrrec del pallaso Carlo Mô

Espectacle gratuït, aquest dijous 10 de desembre, a les 20h

Carlos Pérez Aznar (Carlo Mô)

Aquest dijous 10 de desembre a les 20h el Casinet d’Hostafrancs acollirà l’espectacle ‘eMe’, a càrrec del clown Carlo Mô. Es tracta d’un pallasso amb més de vint anys d’experiència sobre els escenaris. Un artista que sap anar de la innocència fins a la bogeria en un viatge que sempre té retorn perquè sempre s’acompanya d’un somriure: el del públic. L’espectacle forma part del cicle ‘Barcelona Districte Cultural’ organitzat per l’Institut de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona.

El clown té la difícil virtut de saber convertir el dolor del seu dia a dia en poesia. I això és el que fa Carlo Mô quan cavalca sobre les seves crosses de fusta com un home que potser no té cames, però que sap somriure, com un d’aquells perdedors que sempre acabarà guanyant.

‘eMe’ és el darrer espectacle de Carlos Pérez Aznar (Carlo Mô), aquest veterà del teatre de gest que ha estat dirigit per Leandre Ribera.

L’entrada a aquest espectacle és gratuïta però per assitir-hi cal reservar-ne les entrades amb antelació i respectar les mesures de seguretat i prevenció, d’acord amb les normatives i recomanacions de les autoritats sanitàries, com la reducció de l’aforament, l’ús obligatori de mascareta i l’entrada i sortida esglaonada dels espectadors.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS EN DIRECTE
volume_down
volume_up
volume_off