La plaça d’Espanya, un “forat negre” per als ciutadans que van en bicicleta

L'Ajuntament diu que els carrils bici adjacents no es podran connectar fins que acabin les obres d'adaptació del metro, d'aquí a tres anys

Foto: betevé

La plaça d’Espanya és un forat negre per a la bicicleta. Així ho constaten les entitats de ciclistes de Barcelona. A la plaça d’Espanya hi desemboquen cinc carrils bici: el del carrer de Tarragona, el de la carretera de la Bordeta, el de la Gran Via, el de l’Avinguda de la Reina Maria Cristina i el del Paral·lel. Però aquests carrils per a ciclistes no estan enllaçats i queden tallats per la plaça, que a més a més ara està en obres i ho estarà durant els propers anys.

A la plaça Espanya els ciclistes circulen per la vorera o trien la calçada, amb el perill que això comporta. Des de l’Ajuntament apunten que la connexió dels carrils bici anirà lligada a la urbanització de la plaça, un cop acabin les obres d’adaptació de l’estació de la plaça d’Espanya.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS EN DIRECTE
volume_down
volume_up
volume_off