PROGRAMACIÓ ESPECIAL DE NADAL
A les 21h Ràdio Hostafrancs no connecta amb la Zarzuela, però emet el ‘Missatge Real’ de Pepe Rubianes

El programa 'Nadal a la presó' dedicat als presos polítics, una actuació en viu dels tres cors de l'Orfeó Atlàntida, , una versió catalana del conte de Dickens i música nadalenca, constitueixen l'oferta de l'emissora per als dies 24, 25 i 26 de desembre

La programació de Ràdio Hostafrancs s’adapta a les festes de Nadal amb continguts especials des de la tarda del 24 de desembre i fins al dia de Sant Esteve. Des de les 15h d’aquest dijous 24, la banda sonora musical de l’emissora tindrà un to estrictament nadalenc i inclourà alguns monogràfics o concerts enregistrats en viu. Un d’aquests enregistraments serà el de l’actuació que van fer els tres cors de l’Orfeó Atlàntida el passat 19 de desembre al Meeting Point (Diputació – Creu Coberta). A les 21h Ràdio Hostafrancs no emetrà cap missatge reial però sí el ‘Missatge Real’, un espai per recordar el còmic Pepe Rubianes i la seva visió de la família Borbó i de la monarquia. La nit de Nadal a Ràdio Hostafrancs continuarà amb un programa monogràfic repassant cançons de Nadal de diverses èpoques, una hora de record amb els temes nadalencs de Bing Crosby i un concert coral de nadales catalanes.

El dia 25, Ràdio Hostafrancs serà una de les més de 30 emissores locals d’arreu de Catalunya que emetrà, a partir de les 14 hores, ‘Nadal a la presó’, un programa dedicat als presos polítics i realitzat de forma voluntària per professionals de diferents ràdios catalanes. És el tercer any consecutiu que es posa en marxa aquesta iniciativa i en aquesta ocasió es podrà escoltar, de viva veu, els líders que continuen entre reixes per decisió del Tribunal Suprem.

Al vespre del dia 25, a partir de les 19 h, hi haurà una sessió especial de Radioteatre, recuperant ‘Bon Nadal Mr. Srcrooge’ una versió en català, realitzada en els anys 60, del conte de Nadal de Charles Dickens.

Programació especial de Ràdio Hostafrancs per als dies de Nadal i Sant Esteve

DIJOUS 24 DE DESEMBRE
16.05 – Música de Nadal
20.30 – Concert Orfeó Atlàntida al Meeting Point
21.00 – El missatge real de Nadal, recordant Pepe Rubianes
21.10 – Cançons per a la nit de Nadal
22.05 – Per Nadal escoltem Bing Crosby
23.05 – Concert de NadalSuite de Nadales catalanes

DIVENDRES 25 DE DESEMBRE
09.00 – Música de Nadal
14.00 – Nadal a la presó
16.05 – El veritable missatge de Nadal: Pepe Rubianes
16.15 – Concert de l’Orfeó Altàntida al Meeting Point
17.05 – Música de Nadal
19.05 – Radioteatre: Bon Nadal, Mr. Scrooge
21.00 – Música de Nadal

DISSABTE 26 DE DESEMBRE
10.00 – Música de Nadal
15.00 – Concert de Nadal – Suite de Nadales Catalanes
16.05 – Radioteatre: Bon Nadal, Mr. Scrooge (redifusió)
18.05 – Nadal a la presó (redifusió)
20.00 – Fórmula RH

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS EN DIRECTE
volume_down
volume_up
volume_off