El Mercat d’Hostafrancs serà col·legi electoral el 14 de febrer

L'Ajuntament ha previst, per primera vegada, que es voti a mercats municipals i poliesportius per reduir les aglomeracions davant les urnes

L’Ajuntament de Barcelona ha adaptat el dispositiu electoral dels comicis convocats per al 14 de febrer a la situació generada per la Covid-19, i ha previst que a tota la ciutat hi hagi un 33% més de col·legis electorals i un 34% més de meses que en eleccions anteriors. Per primera vegada s’utilitzaran mercats municipals i pavellons esportius municipals com a seus electorals. Una d’aquestes noves ubicacions de les urnes serà el Mercat d’Hostafrancs.

D’aquesta manera es podran repartir els electors amb l’objectiu de reduir les aglomeracions i les cues als punts de votació. A més del Mercat d’Hostafrancs també seran seu electoral en aquesta ocasió els mercats de Sant Antoni, Sants, la Concepció, Sagrada Família, el Ninot i l’Abaceria.

En les pròximes eleccions al Parlament de Catalunya estan cridats a les urnes un total de 1.099.268 barcelonins. Es calcula que més de 400.000 estaran assignats a alguns dels 126 nous col·legis electorals que s’habilitaran a tota la ciutat.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS EN DIRECTE
volume_down
volume_up
volume_off