▶ EL RESUM DE L'ANY A HOSTAFRANCS
2020, probablement el pitjor any de la nostra vida

També pot ser l'any que ens hagi ensenyat el camí per tenir un món, una ciutat i un barri millors

RÀDIO HOSTAFRANCS
2020, probablement el pitjor any de la nostra vida
/
Aquest és l’aspecte que oferia el carrer Creu Coberta durant el confinament, el mes d’abril de 2020 | Foto: Joan Riedweg

L’any 2020 hem vist com el carrer de la Creu Coberta i la resta del barri oferien una imatge de ciutat fantasma durant els mesos del confinament. Ningú no havia imaginat el gran hotel de la plaça Espanya convertit en hospital. Van sorgir iniciatives solidàries per ajudar persones grans durant el temps de confinament. 2020 ha estat any de molte pèrdues, humanes i econòmiques per culpa de la pandèmia, però també ha estat un any de canvis mirant cap endevant. L’antiga carretera de Sants, s’ha convdertit en un passeig els caps de setmana, i el comerç del barri ha començat a moure’s de forma sostenible per arribar a les cases dels clients i lluitar pel seu futur. Aquest és el resum de l’any 2020, probablement el pitjor any de la nostra vida, però que també hauria de servir per aprendre a tenir un món, una ciutat i un barri millors.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS EN DIRECTE
volume_down
volume_up
volume_off