Les participacions de La Grossa d’Hostafrancs tenen 1 euro de premi

Les persones premiades poden passar a cobrar per Plats Cuinats Hostafrancs a partir de dijous 7 de gener

Un dels quatre números inclosos en les butlletes de participació de La Grossa de Cap d’Any 2020 venuts per Ràdio Hostafrancs i Plats Cuinats Hostafrancs ha obtingut la devolució d’1 euro per cada euro jugat. Es tracta del número 11163, que coincideix en les dues últimes xifres amb el 56263, un dels tres cinquens premis del sorteig que es va fer el passat dia 31 de desembre.

Totes les persones que hagin comprat participacions de Ràdio Hostafrancs i Plats Cuinats Hostafrancs poden passar a cobrar el seu petit premi a la botiga de Plats Cuinats Hostafrancs (c. Consell de Cent, 17) a partir de dijous 7 de gener. L’horari d’obertura de l’establiment és de dijous a diumenge, de 10.30 h a 15.30 h. Els premiats hauran de presentar les butlletes corresponents.

 

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS EN DIRECTE
volume_down
volume_up
volume_off