L’eix Creu Coberta i Ràdio Hostafrancs reparteixen regals entre compradors i comerciants

L'Associació de Comerciants ha sortejat quatre vals de compra per valor de 250 euros i l'emissora del barri farà publicitat gratis de tres establiments

RÀDIO HOSTAFRANCS
L'eix Creu Coberta i Ràdio Hostafrancs reparteixen regals entre compradors i comerciants
/

Lola Ramos, Begoña Gálvez, Ivonne Bermúdez i Araceli Castro són les quatre clientes d’establiments associats a l’eix comercial Creu Coberta que han guanyat els quatre vals de compra per valor de 250 euros que ha sortejat l’Associació de Comerciants de Creu Coberta aquest 5 de gener. El sorteig s’ha fet pocs minuts després de la una del migdia al Meeting Point (c. Creu Coberta/Diputació) i ha estat retransmès en directe per Ràdio Hostafrancs. La ràdio del barri s’ha afegit a la campanya de regals de Nadal impulsada per l’eix Creu Coberta i ha sortejat un període de 9 mesos de publicitat gratis (des d’aquest mes de gener fins al dia 30 de setembre) per a tres establiments associats a Creu Coberta. Els establiments que s’anunciaran a Ràdio Hostafrancs gratis son: Frankfurt Station, Chocolate Hair i el restaurant libanès Al-Karma.

Albert Torras ha presentat el sorteig de regals de l’eix Creu Coberta. Amb ell, Lluís Llanas i Isabel Morell | Foto: Jaime Gaixas

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS EN DIRECTE
volume_down
volume_up
volume_off