▶ MARC SERRA, regidor del Districte de Sants-Montjuïc
“Cal millorar la interlocució amb veïns, entitats i comerciants”

Segons el regidor, totes les administracions han d'”assumir que les coses no s'han fet bé” en el cas de les escales mecàniques al metro de Creu Coberta

ENTREVISTES
ENTREVISTES
“Cal millorar la interlocució amb veïns, entitats i comerciants”
/

El regidor del Districte de Sants-Montjuïc, Marc Serra, ha anunciat a Ràdio Hostafrancs que l’Ajuntament de Barcelona presentarà “en les properes setmanes” una proposta a la Generalitat per instal·lar escales mecàniques a l’accés del metro de Plaça Espanya-Creu Coberta. En una entrevista a l’emissora del barri, el representant del govern municipal ha donat resposta al posicionament del departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, que dilluns 11 de gener va convocar les principals entitats del barri que reivindiquen millorar l’accés del ferrocarril metropolità per l’accés que més utilitzen els veïns i que fa de porta d’entrada a l’eix comercial.

Serra retreu al departament que no s’hagi reunit amb les entitats del barri abans d’engegar el projecte d’accessibilitat a la plaça d’Espanya però també fa autocrítica. “Totes les administracions hem d’assumir que les coses no s’han fet prou bé, però sobretot el que toca és posar solucions sobre la taula”, ha afirmat.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *