▶ JOAN MOLLÀ, de l'ANC a Sants-Montjuïc
“L’independentisme no és canviar de bandera, és voler un estat nou amb valors solidaris”

L'entitat fa campanya per promoure el consum al comerç local

ENTREVISTES
ENTREVISTES
“L'independentisme no és canviar de bandera, és voler un estat nou amb valors solidaris”
/
Joan Mollà, de l’equip de coordinació de l’ANC a Sants-Montjuïc

Coincidint amb unes campanyes comercials de Nadal i de rebaixes molt limitades per la pandèmia,
la secció local de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) a Sants-Montjuïc ha posat en marxa una campanya destinada a promoure que es compri en el comerç local. Joan Mollà, de l’equip de coordinació de l’Assemblea al districte ha explicat aquesta iniciativa en aquesta entrevista a Ràdio Hostafrancs. Mollà defensa l’impuls d’iniciatives solidàries i comunitàries per part d’una entitat independentista com l’ANC en contra del que qualifica “caritaturització” de l’independentisme per part d’alguns sectors. “L’independentisme no és canviar de bandera, és voler un estat nou amb valors solidaris i republicans”, afirma el dirigent local de l’Assemblea Nacional Catalana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Articles relacionats

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE