Segueixen els talls d’electricitat i els veïns afectats s’organitzen

Almenys 102 abonats, segons la companyia Endesa, han tornat a patir problemes de subministrament aquest diumenge al vespre

RÀDIO HOSTAFRANCS
Segueixen els talls d'electricitat i els veïns afectats s'organitzen
/
L’edifici de la dreta, al carrer Consell de Cent, és un dels afectats pels talls d’electricitat

Una part dels edificis dels carrers Rector Triadó i Consell de Cent continuen patint problemes intermitents amb el subministrament elèctric. Aquest diumenge al vespre han tornat a tenir caigudes de tensió i han rebut la mateixa resposta tècnica que ja coneixen per part de la companyia Endesa: “El seu subministrament està afectat per una incidència, estem treballant en la seva resolució”. Segons un report de la mateixa operadora elèctrica a les 20.50 h de diumenge eren 102 els abonats afectats. Alguns dels veïns que venen patint aquests problemes gairebé a diari des del dia 8 de gener s’han coordinat a través d’un grup de WhatsApp amb el Districte de Sants-Montjuïc i l’Associació de Veïns d’Hostafrancs. Prepararen una reclamació contra Endesa per uns talls de llum o alternacions en la potència elèctrica que afecten greument la vida quotidiana de domicilis i de negocis.

Un dels establiments afectats és el restaurant ‘La cocina de la parejita siciliana’, ubicat al número 20 del carrer Rector Triadó, fent cantonada amb Consell de Cent. El propietari del negoci es queixa que el mal funcionament dels aparells elèctrics ha obligat a anul·lar comandes en els darrers dies. Aquest restaurant intenta estalviar energia elèctrica rentant els plats a ma però tot i així les caigudes de tensió impedeixen el correcte funcionament del local.

Els afectats sospiten que Endesa té algun problema estructural a algunes línies elèctriques de la zona, ja que no es tracta d’una incidència puntual, sinó que venen patint els talls i caigudes des de fa dies. Les alteracions del servei es produeixen sempre al vespre, just quan les temperatures baixen i quan augmenta el consum elèctric. Es dona la circumstància que al costat dels edificis que pateixen els talls n’hi ha d’altres on el sistema elèctric funciona correctament.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

open
play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS EN DIRECTE
volume_down
volume_up
volume_off
open