L’Esbart Ciutat Comtal canvia de local i assajarà a partir d’ara al Casinet

El vestuari i l'atrezzo de l'entitat s'ha traslladat a un local en desús al costat de la parròquia de Santa Dorotea, a la Font de la Guatlla

L’Esbart Ciutat Comtal durnt un dels assajos al local del carrer Miquel Bleach que ara deixen per l’elevat cost de lloguer

L’Esbart Ciutat Comtal ha iniciat l’any estrenant espais. Un nou espai per guardar tot el seu nombrós material i vestuari, que a partir d’ara, s’ubica en un local al costat de la parròquia de Santa Dorotea i de l’escola Magòria, al barri de la Font de la Guatlla. Es tracta d’una cessió temporal d’un espai que pertany a la parròquia per part del rector de Santa Dorotea i de l’església del Sant Àngel Custodi, Fernando Acosta. Aquesta cessió s’ha fet a instàncies de la FAECH. Pel que fa als assajos, de moment l’Esbart Ciutat Comtal els farà al Casinet d’Hostafrancs, en funció d’un acord amb el Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta.

En tot cas els responsables de l’entitat segueixen buscant una possible ubicació futura on poguessin conviure la sala d’assaig i tot el material acumulat per durant 60 anys d’activitat. L’Esbart Ciutat Comtal deixa el local que ha ocupat en els darrers anys al carrer Miquel Bleach davant la dificultat de fer front al lloguer d’uns 1.500 euros mensuals.

El trasllat de tot el vestuari i atrezzo es va fer el cap de setmana del 16 i 17 de gener. Hi van participar unes quaranta persones repartides en grups petits per respectar les mesures de prevenció anti-covid.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

open
play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS EN DIRECTE
volume_down
volume_up
volume_off
open