Endesa torna a deixar sense electricitat a desenes de veïns d’Hostafrancs

Els operaris que treballen a la confluència dels carrers Rector Triadó i Consell de Cent tallen el subministrament sense avisar els veïns

Foto: Miquel Monfort

(Informació actualitzada a les 19.00 h)

Els problemes amb el subministrament elèctric que pateix almenys un centenar de veïns dels carrers Rector Triadó i Consell de Cent, al barri d’Hostafrancs, continuen. Pels vols de dos quarts de set del vespre d’aquest dimecres, sense previ avís, s’ha interromput el servei. Un equip tècnic contractat per la companyia Endesa està treballant des del matí a la confluència dels dos carrers i han obert una rasa davant de la farmàcia. Segons ha informat farmacèutica, Susana Revilla, a Ràdio Hostafrancs, el tall s’ha produït de forma provocada per facilitar la reparació. Els veïns i comerciants afectats es mostren indignats pel fet que aquesta actuació s’hagi fet sense avis previ, després dels dies que venen patint d’incidències en el subministrament elèctric. A tres quarts de set del vespre la companyia Endesa reconeixia tenir 58 abonats sense electricitat.

Aquest punt és l’epicentre dels problemes elèctrics que han vingut repetint-se en els darrers dies i afectant un centenar d’abonats. Les deficiències elèctriques afecten algunes línies sobrecarregades i, previsiblement, els tècnics fan canvis en la xarxa local de distribució per evitar les sobrecàrregues.

Els talls o caigudes de tensió s’han produït gairebé cada dia des del 8 de gener. Alguns dels afectats s’han coordinat a través de diversos grups de WhatsApp, i han sorgit diverses iniciatives destinades a presentar reclamacions col·lectives contra la companyia Endesa.

L’Associació de Veïns d’Hostafrancs, amb el suport del conseller de barri, Jaume Gaixas, s’ha posat en contacte amb afectats per aquests problemes elèctrics. El proper divendres, l’entitat veïnal acollirà una reunió d’afectats pels talls elèctrics.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

open
play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS EN DIRECTE
volume_down
volume_up
volume_off
open