▶ CONVERSES DEL MEETING POINT
El servei elèctric d’Endesa i les seves línies obsoletes

Tertúlia amb Susana Revilla (farmàcia de Consell de Cent, 22), Daigoro Dolce (restaurant de Rector Triadó 22), Miquel Monfort (veí de Rector Triadó) i Jaume Gaixas (conseller de barri)

RÀDIO HOSTAFRANCS
RÀDIO HOSTAFRANCS
El servei elèctric d'Endesa i les seves línies obsoletes
/
De dalt a baix i d’esquerra a dreta: Miquel Monfot, Dídac Boza, Jaume Gaixas i Susana Revilla.

Ràdio Hostafrancs ha dedicat la tertúlia d’aquesta setmana al problema que han vingut patint, des del mes de desembre passat, desenes de veïns i comerciants dels carrers Rector Triadó i Consell de Cent: talls d’electricitat o caigudes de tensió. Unes deficiències del servei elèctric de la companyia Endesa que té algunes línies del barri en estat obsolet, com reconeixen els mateixos tècnics que treballen oer encàrrec deela companyia. El programa ‘Converses del Meeting Point’ ha abordat aquesta situació i ha comptat amb la participació de Susana Revilla, titular de la farmàcia del carrer Consell de Cent 22; Daigoro Dolce, propietari de la pizzeria ubicada a Rector Triadó, 20; Miquel Monfort, veí també del carrer Rector Triadó, i Jaume Gaixas, conseller de barri d’Hostafrancs, que ha estat seguint de prop aquestes incidències i posant en contacte els afectats i l’Associació de Veïns.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

open

EN DIRECTE

play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS
volume_down
volume_up
volume_off

 

open