Alguns apartaments turístics acullen festes que ignoren les restriccions

L'Ajuntament rep queixes de veïns d'edificis on hi ha pisos que s'exploten d'aquesta manera ara que no hi ha turistes

RÀDIO HOSTAFRANCS
RÀDIO HOSTAFRANCS
Alguns apartaments turístics acullen festes que ignoren les restriccions
/

L’Ajuntament ha detectat que a la ciutat es lloguen pisos turístics per fer-hi festes saltant-se les restriccions que estan vigents, segons ha explicat el tinent d’alcaldia de Prevenció i Seguretat, Albert Batlle. “Tenim indicadors i radars per veure com es produeixen, lloguen un pis turístic i hi col·loquen gent, són casuístiques i coses pintoresques que poden passar”, ha dit en declaracions al canal 3/24.

En les últimes setmanes l’Ajuntament de Barcelona ha rebut queixes per part de veïns o comunitats de propietaris de finques on s’exploten apartaments turístics, per la celebració de festes il·legals. Hostafrancs és un dels barris on s’ha detectat aquesta pràctica.

Batlle assegura que hi ha un “compliment general” de les normes per part de la ciutadania, però sí que han detectat alguns “incompliments”, de dia en espais públics com Montjuïc, el turó de la Rovira o algunes places de Gràcia, i de nit en espais privats. Batlle també ha insistit en un confinament metropolità per l’alta densitat de població de la ciutat.

Segons el tinent d’alcaldia les sancions pels incompliments s’estan tramitant, encara que sigui a un ritme lent per la complexitat de la maquinària administrativa, i que ja se n’estan cobrant, i s’acabaran cobrant “totes”. Batlle ha recordat que Barcelona té una densitat de població molt superior a la d’altres ciutats, com pot ser Madrid, i ha advertit que “la congestió pot ser un factor de contagi”.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

open

EN DIRECTE

play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS
volume_down
volume_up
volume_off

 

open