▶ CONVERSES DEL MEETING POINT
La necessària reforma de la plaça Països Catalans i els talls d’Endesa

Tertúlia amb Conxita Pérez (Associació de Veïns d'Hostafrancs), Josep Espín (Federació d'Hostafrancs) i Pepe Pérez Calvo (ERC Sants-Montjuïc)

RÀDIO HOSTAFRANCS
La necessària reforma de la plaça Països Catalans i els talls d'Endesa
/
De dalt a baix i d’esquerra a dreta, Conxita Pérez, Didac Boza, Josep Espín i Pepe Pérez Calvo.

L’Ajuntament de Barcelona i ADIF han començat a projectar l’ampliació de l’estació de Sants i reforma de la plaça dels Països Catalans. S’ha anunciat un procés participatiu per definir com quedarà una plaça dura que, en els darrers anys, ha servit per a l’ús gairebé exclusiu dels patinadors. Els patinadors aspiren a consolidar un espai a la plaça dels Països Catalans després de la reforma. Aquesta qüestió, i també els talls de subministrament elèctric que han afectat en les darreres setmanes a més d’un centenar de veïns d’Hostafrancs han centrat la tertúlia setmanal aquesta setmana. ‘Converses del Meeting Point’ de dijous 28 de gener de 2021 amb Conxita Pérez (Associació de Veïns d’Hostafrancs), Josep Espín (Federació d’Hostafrancs) i Pepe Pérez Calvo (ERC Sants-Montjuïc).

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

open
play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS EN DIRECTE
volume_down
volume_up
volume_off
open