Nou servei municipal per assessorar els afectats per talls elèctrics

L'OMIC posa en marxa un telèfon d'atenció específic: el 934 027 494, que atén de 9.00 a 14.00 h

RÀDIO HOSTAFRANCS
Nou servei municipal per assessorar els afectats per talls elèctrics
/
L’edifici de la dreta, al carrer Consell de Cent, és un dels afectats pels talls d’electricitat

L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) ha posat en marxa un servei específic per atendre les persones afectades per talls de subministrament elèctric provocats per avaries a la xarxa, un problema recurrent els darrers mesos a alguns barris de Barcelona i que ha afectat també usuaris del barri d’Hostafrancs. Un equip tècnic específic atén les persones afectades tant per telèfon, al 934 027 594, de 9.00 a 14.00 hores, com per correu electrònic, a consum@bcn.cat.

L’objectiu del servei és facilitar tota la informació possible i acompanyar a l’hora de reclamar a l’empresa subministradora perquè les persones afectades tinguin clar com i quan s’ha de fer cada tràmit.

En el cas que l’empresa no hagi donat resposta als afectats o no ho hagi fet de manera satisfactòria en el període d’un mes establert per la normativa, el servei s’encarregarà d’iniciar el procediment de mediació a Consum de la Generalitat i requerir una resposta a les empreses subministradores d’electricitat.

El nou servei, orientat tant a la ciutadania en general com a persones autònomes, pimes i microempreses que hagin tingut talls de subministrament elèctric a causa d’avaries, se suma als altres que ofereix l’OMIC, que continua atenent consultes i altres incidències pels canals habituals: el telèfon 010, el web de l’OMIC i de manera presencial, amb cita prèvia.

A més, els punts d’assessorament energètic ofereixen des del 2017 assessorament i acompanyament en casos de tall de subministrament de llum a llars vulnerables amb dificultats econòmiques.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

open
play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS EN DIRECTE
volume_down
volume_up
volume_off
open