▶ CONVERSES DEL MEETING POINT
Un barri que no vol estar a les fosques ni a mitja llum

Tertúlia amb Mercè Velilla, Sara Barrera i Alfred Picó

RÀDIO HOSTAFRANCS
RÀDIO HOSTAFRANCS
Un barri que no vol estar a les fosques ni a mitja llum
/
De dalt a baix i d’esquerra a dreta: Alfred Picó, Sara Barrera, Mercè Velilla i Dídac Boza

Hostafrancs és un barri que es resisteix a quedar a les fosques o a mitja llum i on es mobilitzen els veïns afectats pels talls d’electricitat provocats per algunes males instal·lacions d’Endesa. Un barri que, com tot el país es disposa a votar d’aquí a pocs dies, en mig de la pandèmia i que estrenarà dos nous col·legis electorals. Un barri on el comerç i la restauració tenen molt de pes i resisteixen, com poden, malgrat les restriccions obligades pel coronavirus. Aquesta setmana n’hem parlat amb Mercè Velilla, directora general de la Fundació Cultural Hostafrancs; Sara Barrera, periodista i veïna afectada pels talls de llum, i Alfred Picó, periodista i professor de comunicació.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

open

EN DIRECTE

play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS
volume_down
volume_up
volume_off

 

open