▶ ÀUDIO
14-F: ‘El Debat’ de TV3 (versió lliure del discurs de l’odi i la xenofòbia)

Contingut íntegre del debat de TV3 i Catalunya Ràdio, excepte les intervencions de l'ultradreta

RÀDIO HOSTAFRANCS
RÀDIO HOSTAFRANCS
14-F: 'El Debat' de TV3 (versió lliure del discurs de l'odi i la xenofòbia)
/

El que escoltareu en aquest àudio és un debat previ a les eleccions al Parlament de Catalunya del 14 de febrer de 2021. És la banda sonora del programa emès en directe per TV3, la nit del 9 de febrer. Aquí escoltareu el debat íntegrament, amb una excepció: en aquest àudio s’han eliminat totes les intervencions del representant de l’extrema dreta xenòfoba. En el seu lloc escoltareu un senyal i un missatge que ho indica.. Aquesta és una iniciativa de Ràdio Hostafrancs, emissora comunitària, sense ànim de lucre, que no té res a veure amb les normes del debat establertes per la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

open

EN DIRECTE

play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS
volume_down
volume_up
volume_off

 

open