ENTREVISTA ▶ LLUÍS CALDUCH
“Hem aprofitat la pandèmia per fer ‘Eulàlia’ en format audiovisual”

L'Esbart Ciutat Comtal presenta el documental aquest divendres 12 de febrer, a les 20 h, al seu canal de YouTube

RÀDIO HOSTAFRANCS
“Hem aprofitat la pandèmia per fer 'Eulàlia' en format audiovisual”
/

L’Esbart Ciutat Comtal presenta aquest 12 de febrer el documental ‘Eulàlia’, una producció audiovisual que explica, amb dansa i música la història i la llegenda de Santa Eulàlia, patrona de la ciutat de Barcelona. La presentació es fa coincidir amb la diada de Santa Eulàlia, ja que enguany, per causa de la pandèmia, no es pot representar l’espectacle ‘Eulàlia’ a la Catedral de Barcelona com s’ha vingut fent des de 2013. La gravació de les imatges del documental s’ha feta l’interior de la Catedral i als jardins del Teatre Grec, aamb la participació del cos de dansa i de l’escola de dansa de l’Esbart Ciutat Comtal. El coreògraf Lluís Calduch, creador de l’espectacle Eulàlia, n’ha parlat en aquesta entrevista a Ràdio Hostafrancs. “Des que vam saber que no podríem fer ‘Eulàlia’ presencialment vam pensar en fer el documental”, explica Calduch.

‘EULÀLIA’ AL CANAL DE YOUTUBE DE L’ESBART CIUTAT COMTAL

L’enllaç per poder veure l’estrena del documental ‘EULÀLIA’, a partir de les 20 h és aquest:

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

open
play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS EN DIRECTE
volume_down
volume_up
volume_off
open