Normalitat i votació fluïda a les 44 meses electorals d’Hostafrancs

El Poliesportiu de l'Espanya Industrial, el Mercat i la seu del Districte s'estrenen com a punts de votació

Votants fent cua al Poliesportiu Municipal de l’Espanya Industrial | Foto: Ràdio Hostafrancs

Els 7 col·legis electorals habilitats per aquestes eleccions al barri d’Hostafrancs i les seves 44 meses funcionen amb normalitat i estan rebent una afluència continuada de votants. Les cues es fan a l’exterior dels centres de votació seguint les mesures de seguretat establertes per aquestes eleccions que es produeixen en plena tercera onada de la pandèmia. El Poliesportiu de l’Espanya Industrial és l’espai que concentra més gran nombre d’electors, amb 14 meses electorals. És la primera vegada que aquest equipament esportiu actua com a col·legi electoral. També s’han posat meses, per primera vegada al Mercat d’Hostafrancs (7 meses) i la seu del Districte de Sants-Montjuïc (3 meses).

La resta de punts de votació són els habituals: el centre cívic Casinet d’Hostafrancs (7 meses), l’institut Joan Coromines (5 meses) l’escola Joan Pelegrí al centre del carrer Ermengarda (4 meses) i l’escola Francesc Macià (4 meses). L’Ajuntament de Barcelona ha desplegat agents cívics per tots els centres de votació que informen la ciutadania i ajuden a complir les mesures de prevenció per la covid.

Votació al Poliesportiu Municipal de l’Espanya Indsutrial | Foto: Ràdio Hostafrancs

 

Cua de votants al Mercat d’Hostafrancs | Foto: Ràdio Hostafrancs
Votants esperant a la porta de l’escola Joan Pelegrí, al carrer d’Ermengarda | Foto: Ràdio Hostafrancs
La seu del Districte, al carrer Creu Coberta, també s’ha habilitat com a col·legi electoral per les eleccdions del 14-F | Foto: Ràdio Hostafrancs

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

open

EN DIRECTE

play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS
volume_down
volume_up
volume_off

 

open