Una persona ferida en accident a Creu Coberta–Moianès

Han xocat una motocicleta i un autobús de TMB

Personal del SEM i Guàrdia Urbana al costat de la persona ferida en l’accident | Foto: Ràdio Hostafrancs

Una persona ha resultat ferida en un accident de circulació aquest dimarts 16 de febrer, a la confluència dels carrers de la Creu Coberta i Moianès, a pocs metres de la seu del Districte de Sants-Montjuïc. L’accident ha passat a les 11.20 h, quan una motocicleta i un autobús de TMB han xocat. Segons han informat fonts municipals a Ràdio Hostafrancs l’estat de la persona ferida és lleu. Les mateixes fonts no han pogut determinar, en el moment de redactar aquesta informació, si qui ha patit les ferides és la persona que conduïa la moto o un vianant.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

open

EN DIRECTE

play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS
volume_down
volume_up
volume_off

 

open