L’Ajuntament espera el pla d’Endesa per resoldre els problemes de la xarxa elèctrica a Hostafrancs

El regidor del Districte, Marc Serra, ha parlat amb alguns dels afectats pels talls de desembre i gener i els aconsella mantenir les reclamacions i recórrer també al Síndic de Greuges

RÀDIO HOSTAFRANCS
L'Ajuntament espera el pla d'Endesa per resoldre els problemes de la xarxa elèctrica a Hostafrancs
/
Foto: Ràdio Hostafrancs

L’Ajuntament de Barcelona està esperant que Endesa presenti -en els propers dies- un pla d’inversions i d’actuacions per resoldre les deficiències de la xarxa elèctrica en aquells punts del barri d’Hostafrancs on s’han repetit els talls aquest hivern, especialment durant el mes de desembre i primera quinzena del mes de gener. Aquest dimecres el regidor del Districte de Sants-Montjuïc, Marc Serra, ha explicat personalment a alguns dels veïns afectats, les gestions que està fent l’Ajuntament amb la companyia elèctrica que s’ha compromès a executar les millores en la xarxa aquest mateix any 2021.

Marc Serra, acompanyat pel conseller de Barri d’Hostafrancs, Jaume Gaixas, i la consellera Carolina López, han escoltat de primera ma el testimoni d’algunes de les persones que han patit les greus incidències elèctriques i que han presentat reclamació tant a títol individual com de manera col·lectiva i coordinada amb l’Associació de Veïns d’Hostafrancs. El regidor ha explicat que l’Ajuntament posarà en coneixement dels veïns els plans d’actuació que presenti la companyia però ha aconsellat als afectats que mantinguin les gestions de reclamació i que s’adrecin també al Síndic de Greuges.

En declaracions a Ràdio Hostafrancs, el regidor Serra ha qualificat d'”indignant” la manca d’inversions de la companyia propietària de la xarxa elèctrica, tenint en compte l’elevat volum de beneficis que obté.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

open
play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS EN DIRECTE
volume_down
volume_up
volume_off
open