Bars i restaurants cooperatius creen TiquetSants

Es tracta d'un val de compra per valor de 10 euros que es pot adquirir i fer servir a set establiments d'Hostafrancs, la Bordeta i Sants

Imatge del bistrot del cinema Zumzeig (c. Béjar, 53) | Foto: Zumzeig

Establiments cooperatius de restauració d’Hostafrancs, Sants i la Bordeta, han posat en marxa el ‘TiquetSants’ una iniciativa per promoure el consum en aquesta mena d’establiments mitjançant va,ls de compra. ElsTiquetSants es poden comprar i fer servir a qualsevol dels set establiments que participen en aquesta campanya: Zumzeig Bistrot (c. Béjar, 53), Terra d’Escudella (c. Premià, 20), Capirota, el cafè de la Lleialtat (c. Olzinelles, 31), Cantina Lab (Gran Via de les Corts Catalanes, 169), Abarka Catering (Constitució 19-25 Bloc 8 Nau 54), La Deskomunal (carrer d’en Blanco, 67-69, baixos) i Kop de Mà (Riego, 4)

Cada tiquet té un valor de 10 euros i és intercanviable per una consumició del mateix import en qualsevol dels espais participants:

TiquetSants és la darrera iniciativa de la xarxa de suport sorgida entre bars i restaurants cooperatius de Sants, Hostafrancs i la Bordeta a partir de l’Impuls Cooperatiu. L’objectiu és promoure el consum al barri i als espais cooperatius que aposten per una altra manera de viure l’hostaleria, en el marc de l’economia social, solidària i sostenible.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

open
play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS EN DIRECTE
volume_down
volume_up
volume_off
open