Els Mossos investiguen el robatori per ‘allunatge’ a una botiga de mòbils del carrer Creu Coberta

El gerent de 'New Cash Technology' valora en més de 40.000 euros el material robat

Foto: Crónica Global

La imatge que ha impactat aquesta setmana els comerciants i veïns del carrer de la Creu Coberta és la de la porta esbutzada de la botiga ‘New Cash Technology’, ubicada al número 94. Es tracta d’una botiga de mòbils que va ser objecte d’un robatori pel sistema que es coneix com “allunatge”. Els fets van passar la matinada de dimecres 24 de febrer, a les 01:34 minuts. Els lladres van encastar un vehicle d’alta gama contra la façana, i un cop van rebentar la porta, van endur-se material -essencialment telèfons mòbils- que segons el gerent de la botiga superarien el valor de 40.000 euros.

Els Mossos investiguen el cas que pot estar relacionat amb l’assaltament d’un concessionari de cotxes a Cerdanyola del Vallès que s’havia produït dimarts. Van substreure tres vehicles i un d’ells podria ser el que van encastar contra la botiga de Creu Coberta.

Els delinqüents es van poder fugar després del robatori però van ser perseguits per un furgó de vigilants. Van trobar un control policial a la Ronda Litoral però no es van aturar i van accelerar, posant en risc la integritat física d’un agent de la Guàrdia Urbana.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

open
play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS EN DIRECTE
volume_down
volume_up
volume_off
open