▶ CONVERSES DEL MEETING POINT
Per un servei elèctric de qualitat, per la llibertat d’expressió i pel suport al comerç del barri

Tertúlia amb Jaume Gaixas (Districte de Sants-Montjuïc), Lluís Llanas (Ass. Comerciants Creu Coberta) i Sara Barrera

RÀDIO HOSTAFRANCS
Per un servei elèctric de qualitat, per la llibertat d'expressió i pel suport al comerç del barri
/
De dalt a baix i d’esquerra a dreta: Lluís Llanas, Dídac Boza, Sara Barrera i Jaume Gaixas

Aquesta setmana l’actualitat del barri i de la ciutat ens deixa moltes qüestions per comentar i analitzar. Novetats referides a l’acció conjunta i coordinada dels veïns d’Hostafrancs que fa temps que no tenen un servei elèctric com caldria i que ho van passar malament al desembre i part de gener amb talls d’electricitat continuats. A l’estiu hi haurà obres a una part del barri -al carrer Leiva, just davant de l’Institut Escola Arts, que passarà a ser una zona per a vianants, una plaça allargassada per fer més segura i més amable l’entrada i la sortida dels alumnes. Dilluns, un veí proper, en Carles del barri de Sants, restaurador del carrer Vallespí, va entrar en presó preventiva després d’haver participat en una de les manifestacions en solidaritat amb el raper Pablo Hasél. Les ‘Converses del Meeting Point’ han comptat aquesta setmana amb Jaume Gaixas, conseller de barri d’Hostafrancs; Lluís Llanas, president de l’Associació de Comerciants de Creu Coberta, i Sara Barrera, periodista i veïna d’Hostafrancs afectada pels talls d’Endesa.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

open
play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS EN DIRECTE
volume_down
volume_up
volume_off
open