▶ CONVERSES DEL MEETING POINT
Parlem de la seguretat al barri

Tertúlia amb Xavi Farré (Districte de Sants-Montjuïc), Joan Galera (vicepresident Ass. Comerciants Creu Coberta) i Conxita Pérez (AV Hostafrancs)

CONVERSES DEL MEETING POINT
CONVERSES DEL MEETING POINT
Parlem de la seguretat al barri
/
D’esquerra a dreta: Xavi Farré, Joan Galera i Conxita Pérez

En els darrers dies l’Associació de Comerciants de Creu Coberta ha alertat sobre el robatoris i atacs a alguns establiments de l’eix comercial, a partir dels actes delictius que han partit alguns estsbliments de telefonia mòbil. A Ràdio Hostafrancs hem fet un programa monogràfic de les ‘Converses del Meeting Point‘ dedicat a la seguretat amb la participació de Xavi Farré, conseller tècnic del Districte de Sants-Montjuïc; Conxita Pérez, de l’Associació de Veïns d’Hostafrancs i acabada d’escollir com a nova vicepresidenta del Consell de Seguretat del Districte, i Joan Galera, vicepresident de l’Associació de Comerciants de Creu Coberta.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *