Una exposició recollirà opinions sobre el barri dels veïns d’Hostafrancs, Sants i la Bordeta

L'artista Clara Nubiola està recollint respostes ciutadanes que es mostraran pintades a una paret de les Cotxeres de Sants a partir del 6 d'abril

RÀDIO HOSTAFRANCS
RÀDIO HOSTAFRANCS
Una exposició recollirà opinions sobre el barri dels veïns d'Hostafrancs, Sants i la Bordeta
/
Clara Nubiola

Convertir en una obra d’art allò que pensen els veïns sobre el seu barri: el carrer que més els agrada i el que troben pitjor, el que hi troben a faltar o allò que voldrien canviar. Aquest és l’objectiu de l’artista Clara Nubiola en l’exposició titulada ‘L’opinió dels altres era molt més important‘, que mostrarà a les Cotxeres de Sants (c. Sants, 79) del 6 al 24 d’abril, seguint un encàrrec que li ha fet l’Institut de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona.

Es tracta d’una experiència artística que requereix un procés previ, el que està fent ara mateix l’artista, consistent en recollir opinions i comentaris de tothom que vulgui formar part del projecte. Els protagonistes del projecte han de ser veïns i veïnes d’Hostafrancs, Sants i la Bordeta. Com a via d’entrada per recollir les seves aportacions, s’ha habilitat l’adreça de correu electrònic laopiniodelsaltres@gmail.com.

Clara Nubiola ha explicat a Ràdio Hostafrancs que de les respostes que ha rebut fins ara es desprèn “un orgull de barri i de carrer parla molt d’una xarxa veïnal i de ganes de col·laborar i de participar”.

ENTREVISTA ÍNTEGRA

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *