Ràdio Hostafrancs i Ona de Sants-Montjuïc aposten per la cooperació entre les ràdios de barri

Els responsables dels dos mitjans exploren vies de col·laboració en l'elaboració de notícies i programes

RÀDIO HOSTAFRANCS
Ràdio Hostafrancs i Ona de Sants-Montjuïc aposten per la cooperació entre les ràdios de barri
/

Ràdio Hostafrancs i Ona de Sants-Montjuïc tenen la intenció de col·laborar en projectes de comunicació local, tant pel que fa a l’elaboració de notícies com a la possibilitat d’engegar programes conjuntament. És l’acord que han pres els responsables dels dos mitjans locals de barri en un primer contacte després del canvi de Junta rectora en l’Ateneu Popular de Sants, l’entitat històrica que acull l’emissora pionera entre totes les ràdios del Districte de Sants-Montjuïc.

El nou president de l’Ateneu i director de l’Ona de Sants-Montjuïc, Man Hoh Tang, i el president de l’Associació de la Ràdio Comunitària d’Hostafrancs i director de Ràdio Hostafrancs, Dídac Boza, coincideixen en l’oportunitat que representa fer accions conjuntes com a mitjans al servei de la comunitat dels barris.

Man Hoh Tang considera que “cal enfortir-nos per poder generar mitjans de comunicació forts per a una població cada cop més segmentada”. “Si volem tenir un paper clau en la informació, el debat, el treball en xarxa amb les entitats i les institucions, hem de treballar en equip i no separats”. Man Hog Tang ha assumit la responsabilitat de l’Ateneu Popular de Sants i d’Ona de Sants-Montjuïc sabent que ja s’havia creat un bon vincle de cooperació entre les dues ràdios i ha afirmat que la seva voluntat és continuar en aquesta línia “perquè tots dos projectes tenen en comú l’esforç, la il·lusió i l’amor pel mitjà i per la comunitat”.

Per la seva banda, des de Ràdio Hostafrancs, Dídac Boza considera “essencial que el Districte ajudi Ona de Sants-Montjuïc a resoldre de forma estable la ubicació de l’emissora i d’una entitat històrica, nascuda el 1933, en plena eclosió democràtica i obrera de la República”.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

open
play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS EN DIRECTE
volume_down
volume_up
volume_off
open