‘Tercer Districte’, nou programa amb l’actualitat de tots els barris de Sants-Montjuïc

Els dilluns i els dimarts, a les 19.15h, Ràdio Hostafrancs, reemet l'espai produït per Ona de Sants-Montjuïc

A partir d’aquest dilluns 22 de març, Ràdio Hostafrancs, emetrà en redifusió el programa ‘Tercer Districte’ l’informatiu setmanal produït per Ona de Sants-Montjuïc que es va estrenar dissabte 20. La reemissió d’aquest espai, amb continguts relatius a tots els barrs del Districte, forma part dels acords de col·laboració entre les dues emissores. ‘Tercer Districte’ inclou titulars amb les notícies més destacades dels barris de Sants-Montjuïc, a més de reportatges, entrevistes, una tertúlia política juvenil, connexions en directe a peu de carrer i entrevistes de memòria històrica.

El programa es podrà escoltar a través de Ràdio Hostafrancs dividit en dues parts de 45 minuts de durada  aproximadament. S’emetrà els dilluns i els dimarts, a les 19.15h, just després d’Hostafrancs Informatiu.

‘Tercer Districte’ està dirigit i conduït per Man Hoh Tang, i compta amb la col·laboració d’Andrea Talón, Adrià Patiño, Carlos Javier Garcia, en la part informativa i Alexander Hung com a responsable tècnic.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

open
play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS EN DIRECTE
volume_down
volume_up
volume_off
open