Instal·len una nova línia elèctrica soterrada a Creu Coberta-Rector Triadó

Les obres es fan aprofitant el cap de setmana de Pasqua, després dels talls de llum que han patit reiteradament més d'un centenar d'abonats del barri

Cruïlla entre els carrers de la Creu Coberta i Rector Triadó | Foto: Ajuntament de Barcelona

La rasa d’una nova línia elèctrica soterrada creuarà la calçada del carrer de la Creu Coberta aquest Divendres Sant, a l’altura del número 54. L’endemà, la rasa creuarà la calçada del carrer del Rector Triadó, en el seu inici, en paral·lel al passeig en què es transforma dissabte i diumenge el carrer de la Creu Coberta. En els darrers mesos la companyia elèctrica Endesa havia reconegut la necessitat de millorar part de la xarxa obsoleta que dona servei a alguns abonats del barri d’Hostafrancs. Al desembre i al gener, en plena onada de fred, veïns del carrer Rector Triadó i de part del carrer Consell de Cent van patir reiteradament talls de subministrament o alternacions de tensió.

Durant les obres de divendres al carrer de la Creu Coberta s’hi mantindrà en tot moment un carril de circulació per sentit, però l’afectació al trànsit general i el tall dels carrils bus-bici hauria estat massa important en un dia feiner. També provocava inconvenients en un cap de setmana d’Obrim Carrers, quan el carrer esdevé passeig i, a més, justament en aquest punt, s’instal·la una terrassa.

És per això que la rasa a la calçada de Creu Coberta s’obre i tanca aquest divendres festiu (entre les 9 i les 18 h), mentre que dissabte ja es treballarà només a la calçada del carrer del Rector Triadó (entre les 8 i les 18 h). Diumenge les dues rases ja estaran cobertes i dilluns de Pasqua s’aprofitarà per fer la reposició del paviment en tots dos llocs.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

open
play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS EN DIRECTE
volume_down
volume_up
volume_off
open