play_circle_filled
pause_circle_filled
EN DIRECTE
volume_down
volume_up
volume_off

Aglomeracions i cues a l’estació de Sants per les escapades de Pasqua

Divendres Sant al matí es van produir cues de fins a mitja hora per comprar bitllets sense espai per mantenir distàncies de seguretat

RÀDIO HOSTAFRANCS
RÀDIO HOSTAFRANCS
Aglomeracions i cues a l'estació de Sants per les escapades de Pasqua
/
Foto: @herniko_fcb

La sortides aprofitant les mini vacances de Setmana Santa i el bon temps s’han disparat tot i l’agument dels indicadors negatius de la pandèmia. Divendres Sant l’estació de Sants va ser escenari d’aglomeracions al vestíbul i a les andanes que no s’havien vist durant el darrer any. Una gran majoria de viatgers prenien trens amb destinació a la costa, sobretot en direcció sud i especialment cap a Castelldefels i Sitges en viatges per anar a passar el dia. Molts usuaris van haver de fer cues de mitja hora per accedir a les màquines de venda de bitllets, sense espai suficient al vestíbul per mantenir les distàncies de seguretat recomanades. Aquesta situació es va mantenir des de les primeres hores del matí fins al migdia.

Tot i l’acumulació de gent al vestíbul de l’estació i en alguns moments a les andanes, Adif ha explicat que no es va detectar cap incidència i que es van seguir en tot moment els dispositius de seguretat per la covid i el control de fluxos de viatgers.

Pel que fa a les sortides en carretera, divendres el Servei Català de Trànsit informava que en la segona operació sortida de Setmana Santa 353.610 vehicles van sortir de l’àrea metropolitana de Barcelona. Això representa només un 6,2% menys respecte a la Setmana Santa de 2019, l’últim periode de Pasqua que es va desenvolupar amb normalitat abans de la pandèmia.


Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

open

EN DIRECTE

play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS
volume_down
volume_up
volume_off