play_circle_filled
pause_circle_filled
EN DIRECTE
volume_down
volume_up
volume_off

Els afectats d’Endesa consideren “bona notícia” la nova línia elèctrica a Creu Coberta-Rector Triadó

Esperen que les obres que s'han fet el cap de setmana de Pasqua acabi amb els talls que han patit durant els darrers hiverns

Foto: Ràdio Hostafrancs

Els veïns d’Hostafrancs que van patir talls de subministrament elèctric durant l’hivern han rebut com una “bona notícia” la instal·lació d’una nova línia elèctrica soterrada en la confluència dels carrers de la Creu Coberta i Rector Triadó. Els treballs s’han fet aquest cap de setmana, coincidint amb la Pasqua i han comportat l’obertura d’una rasa que s’ha tancat immediatament després d’instal·lar el nou cablejat.

En els darrers mesos la companyia elèctrica Endesa havia reconegut la necessitat de millorar part de la xarxa obsoleta que dona servei a alguns abonats del barri d’Hostafrancs. Al desembre i al gener, en plena onada de fred, veïns del carrer Rector Triadó i de part del carrer Consell de Cent van patir reiteradament talls de subministrament o alternacions de tensió.

Els afectats per aquests problemes van arribar a superar els 150 en algunes de les incidències. Un grup d’ells es va organitzar per presentar reclamacions a la companyia i a organismes de l’administració com el Síndic de Greuges o l’Agència Catalana del Consum. Ara esperen que les obres que s’han fet durant el cap de setmana de Pasqua serveixin per acabar definitivament amb els talls que han patit durant els darrers hiverns.

Foto: Ràdio Hostafrancs

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

open

EN DIRECTE

play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS
volume_down
volume_up
volume_off