▶ POL CORREDORIA, periodista
“Publiquem allò que a nosaltres, com a joves, ens interessa”

Entrevista a un dels impulsors de @PuntDeSants, la xarxa d'informació per a joves que va néixer en ple confinament

Punt de Sants (@PuntDeSants) és el canal informatiu a través de Twitter i Instagram creat per un grup de joves periodistes ara fa just un any, en plena situació del confinament més dur durant la primavera de 2020. El que va començar gairebé com una manera de matar el temps quan tot es va aturar de sobte és avui un projecte consolidat i seguit per milers de joves de Sants-Montjuïc. Tot celebrant el primer any de vida de @puntdesants, el periodista Pol Corredoira, un dels seus creadors, ha explicat a Ràdio Hostafrancs el sentit de la iniciativa i les perspectives de futur.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

open
play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS EN DIRECTE
volume_down
volume_up
volume_off
open