Sant Jordi s’allarga fins al 24 d’abril a Creu Coberta

El proper dissabte, l'eix Creu Coberta i Ràdio Hostafrancs organitzen activitats al carrer i al Meeting Point, amb música, dansa, sortejos i humor

Dissabte 24 d’abril l’Associació de Comerciants Creu Coberta i Ràdio Hostafrancs organitzen activitats al carrer i al Meeting Point (Creu Coberta, 26) com a colofó a la setmana de Sant Jordi. Les entitats volen, d’aquesta manera, celebrar una primavera que, a diferència de la de l’any passat, convida a un cert optimisme en la lluita contra la pandèmia, gràcies al procés de vacunació que està en marxa. L’eix comercial, la ràdio del barri i altres entitats han decidit aprofitar que el carrer de la Creu Coberta, serà -com cada cap de setmana- un passeig sense cotxes, per animar la jornada amb música, exposicions, el sorteig de vals per comprar a les botigues de l’eix i un monòleg còmic i pràctic sobre comunicació a càrrec del periodista i escriptor hostafranquí, Alfred Picó. Les diferents activitats es podran seguir en directe a través de la ràdio en un programa especial que Ràdio Hostafrancs emetrà des del Meeting Point, entre les 11.00 h i les 14 h.

La celebració de Sant Jordi 2021 està encara marcada per la pandèmia i per les mesures de prevenció contra la Covid. Per aquest motiu, l’Associació de Comerciants de Creu Coberta i Ràdio Hostafrancs han volgut allargar la celebració al dia 24, jornada que com tots els dissabtes i diumenges és dia d’Obrim Carrers’ als 2,4 km que van des de la plaça d’Espanya fins al barri de Sants-Badal.

Durant tota la setmana de Sant Jordi, des del dia 17 i fins al mateix dia 23, les botigues de Creu Coberta ofereixen als clients una butlleta amb un número per participar en el sorteig de 5 vals de 20 euros per comprar als establiments de l’eix. També se sortegen 30 lots de llibres de l’associació.

Agenda d’activitats de dissabte 24 d’abril

  • Durant tot el dia el carrer de la Creu Coberta s’omplirà de música i dansa a càrrec de la Fàbrica de somnis de Sònia Alonso.
  • De les 10.00 h a les 13.00 h, dins del recinte del Meeting Point: Intercanvi de plaques de cava, a càrrec de l’Associació d’Intercanvi de Plaques de Cava d’Hostafrancs.
  • També dins del Meeting Point hi haurà una mostra d’aqüarel·les amb treballs dels alumnes del taller organitzat per l’associació mexicano-catalana Mexcat.
  • A les 12.00 h de migdia, es faran els sortejos de vals de compra i de llibres a càrrec de l’Associació de Comerciants de Creu Coberta. L’acte serà conduït per Albert Torras
  • A les 12.30 h ‘La comunicació de la A a la Z’, monòleg en clau d’humor a càrrec de l’escriptor i periodista hostafranquí Alfred Picó. Aquest acte, organitzat per Ràdio Hostafrancs, es farà a l’escenari del Meeting Point.

La tarda de dissabte, el Meeting Point acollirà activitats d’educació en el lleure a càrrec de l’Agrupament Escolta i Guia Montserrat Xavier

Totes les activitats del Meeting Point són d’entrada lliure amb aforament limitat degut a les mesures anti-covid.

Programa especial de Ràdio Hostafrancs en directe

Ràdio Hostafrancs recollirà en directe totes aquestes activitats en un programa especial que es farà des del Meeting Point entre les 11 h i les 14 h. El programa, conduït per Sara Barrera i Dídac Boza, comptarà amb la participació de persones implicades en les diferents activitats de la jornada com la ballarina i coreògrafa Sònia Alonso, l’escriptor i periodista Alfred Picó i el conseller de barri d’Hostafrancs, Jaume Gaixas, entre d’altres. El programa inclourà la retransmissió en directe dels sortejos organitzats per l’Associació de Comerciants Creu Coberta i del monòleg a càrrec d’Alfred Picó.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

open

EN DIRECTE

play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS
volume_down
volume_up
volume_off

 

open