Programació especial de Sant Jordi a Ràdio Hostafrancs

Dijous 22, tertúlia sector de la llibreria i el comerç del barri; divendres 23, l'escriptor Jordi Folk i tertúlia de joves; dissabte, programa especial en directe des del Meeting Point

Ràdio Hostafrancs celebra la Diada i la Setmana de Sant Jordi amb una programació especial en la qual participen joves estudiants de l’escola Joan Pelegrí, persones del sector llibreter i comercial de l’eix Creu Coberta, l’escriptor i creador Jordi Folck. Dissabte dia 24 es farà un programa especial en directe, des del Meeting Point (Creu Coberta-Diputació) que inclourà la retransmissió del sorteig de vals de compra a les botigues de l’eix comercial que farà l’Associació de Comerciants Creu Coberta i el monòleg ‘La comuniació de la A a la Z’ a càrrec del periodista hostafranquí Alfred Picó.

Dijous 22: tertúlia sobre Sant Jordi amb comerciants

Hores abans de la Diada de Sant Jordi, a les 19.15 h de dijous 22 d’abril la tertúlia setmanal de Ràdio Hostafrancs, les ‘Converses del Meeting Point’ es concentra en la Diada dels llibres i les roses, donant veu al sector comercial del barri. Hi participaran Júlia Weber, propietària de la llibreria Re-Read (c. Coberta, 73); Mònica Noguera i Josep Pascual, vicepresidents de l’eix comercial Creu Coberta, i Isabel Morell, gerent de l’Associació de Comerciants.

Divendres 23: Jordi Folk i tertúlia especial amb joves

El dia de Sant Jordi, a partir de les 9.15 del matí, després del primer informatiu local, Ràdio Hostafrancs obre un espai especial dedicat a la Diada. Hi participarà l’escriptor, actor i creador polifacètic Jordi Folck, un dels autors més prolífics a Catalunya pel que fa a la literatura juvenil.

Després de la conversa amb Jordi Folck, s’emetrà una edició especial de les ‘Converses del Meeting Point’ on els protagonistes són joves. Escoltarem la visió de Sant Jordi que tenen quatre estudiants de 4t curs d’ESO de l’escola Joan Pelegrí: Júlia Muñoz, Laia Garcia, Eva Escolano i Miquel Cardona.

A les 19.15 h, després del segon informatiu local, Ràdio Hostafrancs recuperarà una versió lliure de la llegenda de Sant Jordi, un espai dramatitzat realitzat l’any 1992 per Ràdio Gramenet, emissora municipal de Santa Coloma de Gramenet, ja desapareguda. Després d’aquest programa s’emetran les repeticions de la tertúlia de joves i de l’entrevista amb l’escriptor Jordi Folck.

Dissabte 24: Programa especial en directe des del Meeting Point

L’activitat de Sant Jordi a Hostafrancs s’allarga fins al dissabte 24. Aquest dia Ràdio Hostafrancs realitzarà un programa especial que s’emetrà des del Meeting Point entre les 11 h i les 14 h. El programa, conduït per Sara Barrera i Dídac Boza, comptarà amb la participació de persones implicades en les diferents activitats de la jornada com la ballarina i coreògrafa Sònia Alonso, l’escriptor i periodista Alfred Picó i el conseller de barri d’Hostafrancs, Jaume Gaixas, entre d’altres.

Carles Masip repassarà l’agenda de la ciutat en matèria de sessions musicals i concerts, un sector encara molt afectat per les restriccions de la pandèmia.

El programa inclourà la retransmissió en directe del sorteig de vals de compra organitzat per l’Associació de Comerciants Creu Coberta i del monòleg a càrrec d’Alfred Picó.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

open

EN DIRECTE

play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS
volume_down
volume_up
volume_off

 

open