Ganes de Sant Jordi, també a Hostafrancs

Cues davant la parada de flors del Mercat, bona afluència de públic a les llibreries i ambient optimista als carrers

Imatge: Associació de Comerciants Creu Coberta

La Diada de Sant Jordi també deixa sensacions positives al barri d’Hostafrancs. Des de primera hora s’ha pogut percebre un ambient optimista després que l’any passat, en ple confinament, no hi va haver festa dels llibres i les roses. Establiments com la llibreria Re-Read, del carrer de la Creu Coberta, o la parada de flors de la Dolors Albós, a la porta del Mercat d’Hostafrancs, han notat les ganes de Sant Jordi amb una afluència constant de clients. En el cas de la parada de flors, hi ha hagut moments de llarga cua esperant torn per poder comprar roses de Sant Jordi.

L’Associació de Comerciants de Creu Coberta ha recollit l’ambient d’aquest divendres al matí, dia de Sant Jordi a alguns establiments de l’eix comercial i l’ha plasmat en un vídeo que ha difós a través de les xarxes socials.

 

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

open

EN DIRECTE

play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS
volume_down
volume_up
volume_off

 

open