▶ JORDI FOLCK, escriptor i creador polifacètic
“La literatura infantil i juvenil és molt important, però menyspreada per les institucions”

Anima tothom a "comprar llibres de qualitat" i fer cas de les recomanacions dels llibreters

RÀDIO HOSTAFRANCS
RÀDIO HOSTAFRANCS
“La literatura infantil i juvenil és molt important, però menyspreada per les institucions”
/

“A mi em preguntaven ‘quan escriuràs una novel·la?’, quan ja n’havia fet algunes per a infants”. D’aquesta manera l’escriptor Jordi Folck, un dels autors més prolífics i més venuts en literatura infanfil i juvenil a Catalunya, denuncia el que considera un menysteniment de la literatura dedicada als més joves. En una entrevista a Ràdio Hostafrancs, Folck afirma que “la literatura infantil i juvenil és molt important, però és menyspreada per les institucions”.

L’escriptor i creador polifacètic anima tothom a llegir, a “comprar llibres de qualitat i fer cas del nostre llibreter, que és el nostre prescriptor, com el nostre farmacèutic”. Folck fa una crida també a “anar al teatre apagar la tele, no pas la ràdio”. Aquest cap de setmana del 24 i 25 d’abril, encara es pot veure al Jove Teatre Regina de Barcelona (c. Séneca, 22) l’espectacle musical ‘Ningú és un zoombie’, una obra creada per Jordi Folck, primer com a novel·la i després com a espectacle teatral.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

open

EN DIRECTE

play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS
volume_down
volume_up
volume_off

 

open