A partir d’aquest divendres, vacunació massiva a la Fira de Barcelona

El Pavelló 4 té capacitat per administrar fins a 120.000 vacunes a la setmana

Foto: Ajuntament de Barcelona
play_circle_filled
pause_circle_filled
Ràdio Hostafrancs | Notícies
volume_down
volume_up
volume_off

El Pavelló 4 de Fira Barcelona es convertirà, a partir del 30 d’abril, en un centre de vacunació massiva. És el primer de tot Catalunya, amb capacitat per administrar fins a 120.000 vacunes a la setmana. Aquest espai se suma a la cinquantena d’espais municipals habilitats per l’Ajuntament de Barcelona com a espais de vacunació de la covid-19. El passat 26 d’abril, s’hi va realitzar una prova pilot per vacunar un miler de persones d’entre 60 i 69 anys.

El cap de setmana del 30 d’abril al 2 de maig es preveu vacunar al Pavelló 4 de Fira Barcelona unes 6.000 persones amb la vacuna de Pfizer. Es preveu que en les pròximes setmanes es pugui augmentar el nombre de dosis fins a arribar a les 120.000 vacunes setmanals.

L’Ajuntament de Barcelona ha posat a disposició de la Generalitat quatre grans espais que es podrien convertir en nous punts de vacunació massiva a mesura que arribin més dosis de les vacunes. Són el Poliesportiu Francisco Calvo, el Parc Tecnològic de Nou Barris i el Centre Cívic La Sedeta i el Fòrum-Besòs. Els tres primers ja funcionen com a punts de vacunació de la covid-19.

Aquests espais se sumen a la cinquantena d’equipaments municipals cedits al Departament de Salut per accelerar el ritme de vacunació.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

open

EN DIRECTE

play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS
volume_down
volume_up
volume_off

 

open