Bon ritme de vacunació al centre habilitat a la Fira de Barcelona

Al Palau 4 del recinte de Montjuïc s'administren unes 2.000 injeccions per dia

Imatge: CCMA
play_circle_filled
pause_circle_filled
Ràdio Hostafrancs | Notícies
volume_down
volume_up
volume_off

La vacunació avança al punt que el departament de Salut ha habilitat a la Fira de Barcelona. El dispositiu, ubicat al Palau 4 del recinte de Montjuïc consta d’una estructura flexible que permet habilitar fins a una seixantena de punts de vacunació en diferents nivells de l’edifici si està a ple rendiment. De moment hi una vintena de punts de vacunació en funcionament.

El dispositiu es va estrenar dilluns 26 d’abril amb una prova pilot que va permetre administrar un miler de dosis i detectar possibles millores. Va entrar en funcionament el cap de setmana Entre divendres 30 d’abril i diumenge 2 de maig i en aquest període s’hi han administrat unes 6.000 dosis, amb un ritme de prop de 2.000 per dia.

Ara mateix el grup poblacional que s’acosta al pavelló té entre 70 i 79 anys i reben la primera dosi de la vacuna Pfizer per part d’equips d’atenció primària. El departament de Salut preveu iniciar la vacunació de les persones que tenen entre 50 i 59 anys aquest mes de maig.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

open

EN DIRECTE

play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS
volume_down
volume_up
volume_off

 

open