Obertes les inscripcions a les activitats d’estiu per a infants i adolescents

L'Ajuntament ha previst més de 350.000 places a tota la ciutat i destina 3,4 milions d'euros ajuts per a famílies vulnerables

Fins al 21 de maig es poden tramitar les inscripcions al programa d’activitats d’estiu per a infants i adolescents impulsat per l’Ajuntament. La campanya municipal ‘T’estiu molt’ preveu més 350.000 places i més d’un miler d’activitats esportives, culturals i de lleure. Hi col·laboren un total de 491 entitats.

Enguany l’Ajuntament ha incrementat la línia d’ajuts per a les famílies en situació vulnerable que sol·licitin activitats. S’ofereix un 15%, més d’ajuts amb una inversió total de 3,45 milions d’euros. L’Ajuntament becarà un màxim d’una activitat per infant, que haurà d’estar empadronat a Barcelona.

La programació estiuenca inclou activitats adaptades a menors amb discapacitat i segueix totes les mesures de prevenció per evitar contagis de la covid-19. S’ofereixen activitats al Campus Olímpia, servei de bressol d’estiu per a infants d’entre 1 i 3 anys, casals d’estiu, rutes esportives, tallers d’arts plàstiques i activitats en família.

L’oferta estarà subjecta a l’evolució de la situació sanitària i a les indicacions i restriccions decretades per les autoritats sanitàries.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

open

EN DIRECTE

play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS
volume_down
volume_up
volume_off

 

open