Creu Coberta torna a aprofitar ‘Obrim carrers’ celebrant la ‘Festa d’Arquitectura’

Una passejada guiada per comerços històrics, música i poesia, han omplert una jornada impulsada pel Col·legi Oficial d'Arquitectes de Catalunya

L’escriptor i periodista Albert Torras fent de guia per alguns establiments històrics de l’eix Creu Coberta | Foto: Associació de Comerciants Creu Coberta

Aquest 8 de maig, un dissabte més de primavera, el carrer de la Creu Coberta ha estat escenari d’activitats aprofitant la mesura ‘Obrim carrers’ que evita el trànsit rodat cada cap de setmana. En aquesta ocasió s’hi ha celebrat la ‘Festa d’Arquitectura’ de Sants-Montjuïc, que ha incorporat una passejada per comerços històrics i també recitals de poesia i música.

Molts aparadors de les botigues de l’eix mostren diorames elaborats per alumnes del Retail Design Institute i de la BCN Retail Schcol. Els diorames inclouen fotografies antigues basant-se en els llibres d’Albert Torras Corbella sobre el passat de Sants, Hostafrancs i la Bordeta. El mateix Torras ha fet de guia aquest dissabte en el recorregut per alguns dels establiments emblemàtics de l’eix comercial.

Abans del periple per les botigues del barri s’ha fet l’acte inaugural de la ‘Festa d’Arquitectura’ al Meeting Point de Creu Coberta/Diputació. Hi han intervingut la presidenta del Col·legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya (COAC) a Barcelona, Sandra Bestraten, el vicepresident de l’Associació de Comerciants Creu Coberta, Josep Pascual Jornet, i el conseller de barri d’Hostafrancs, Jaume Gaixas.

La ‘Festa d’Arquitectura’ està organitzada pel COAC amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona. Aquest cap de setmana s’ha fet la festa del districte de Sants-Montjuïc, però se’n succeiran d’altres a altres zones de la ciutat.

D’esquerra a dreta: Miquel Àngel Julià (COAC), Sandra Bestratem (COAC), Jaume Gaixas (Districte de Sants-Montjuïc) i Josep Pascual (Ass. Comerciants Creu Coberta) | Foto: Jaime Gaixas

D’esquerra a dreta: Lluïsa Erill, presidenta del Secretariat d’entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta; Albert Torras; Josep Pascual, vicepresident de l’Associació de Comerciants Creu Coberta; Jaume Gaixas, conseller de barri d’Hostafrancs, i Miquel Àngel Julià (Col·legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya) | Foto: Ass. Comerciants Creu Coberta

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

open

EN DIRECTE

play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS
volume_down
volume_up
volume_off

 

open