El Col·legi d’Arquitectes insta a unir esforços per acabar amb el cables a les façanes

Sandra Bestraten, presidenta dels col·legiats a Barcelona lamenta que les empreses de telecomunicacions trobin una escletxa legal

Foto: Ràdio Hostafrancs
play_circle_filled
pause_circle_filled
Ràdio Hostafrancs | Notícies
volume_down
volume_up
volume_off

La presidenta de la demarcació de Barcelona del Col·legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya, Sandra Bestraten, ha fet una crida a “unir tots els esforços” per acabar amb el problema dels cables de telecomunicacions que pengen a les façanes. En declaracions a Ràdio Hostafrancs i a Ràdio Comerç amb motiu de la Setmana d’Arquitectura de Sants-Montjuïc, Bestraten ha dit que el cablejat és “el drama de cada dia quan es rehabilitem façanes”.

La representant dels arquitectes ha lamentat que la ciutat ha fet “un gran esforç per soterrar la xarxa elèctrica i d’altres, però aquestes noves companyies que han sortit han trobat no sé quina escletxa”. Sandra Bestraten ha recordat que quan es rehabilita una façana aquests cables no es poden retirar i que queden penjant a la paret fins i tot aquells que estan obsolets.

Les denúncies per mala praxis de les companyies instal·ladores de fibra òptica s’han estès des de Sants i Hostafrancs a altres zones de la ciutat. En alguns casos, a més de la destrossa estètica, la proliferació caòtica de cables, provoca perjudicis a usuaris particulars o establiments comercials.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

open

EN DIRECTE

play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS
volume_down
volume_up
volume_off

 

open