L’Orfeó Atlàntida celebra el seu 95è aniversari amb un concert a Cotxeres el 19 de juny

La coral d'Hostafrancs interpretarà el 'Rèquiem' de Fauré en una actuació dedicada a les víctimes i famílies afectades per la Covid

Foto: Orfeó Atlàntida
play_circle_filled
pause_circle_filled
Ràdio Hostafrancs | Notícies
volume_down
volume_up
volume_off

L’Orfeó Atlàntida prepara un concert per celebrar el seu 95è aniversari. Serà dissabte 19 de juny, a les set del vespre, a l’auditori de les Cotxeres de Sants. La formació coral d’Hostafrancs interpretarà el ‘Rèquiem’ de Gabriel Fauré, sota la direcció de Milen Panayotov. Els cantaires estaran acompanyats per l’orquestra Camerata Bacasis L’Orfeó Atlàntida dedicarà aquest concert d’aniversari a les víctimes i persones afectades per la Covid-19.

Durant la pandèmia, l’Orfeó ha continuat actiu alternant assajos en línia i presencials quan les mesures ho han permès. L’entitat ha creat la formació coral infantil, el Cor Petita Atlàntida. El Cor Jove ha continuat amb la seva activitat.

Ara l’Orfeó Atlàntida es disposa a celebrar el seu 95è aniversari per demostrar, segons un comunicat de l’entitat, que la cultura no s’atura i amb totes les esperances centrades en el futur vital i cultural de la societat.

La venda d’entrades per al concert del 95è aniversari, el 19 de juny, es fa exclusivament en línia per tenir un registre dels assistents a l’acte. Les entrades al preu de 10€, es poden adquirir a través d’aquest enllaç.

L’aforament és limitat, per la qual cosa l’Orfeó Atlàntida recomana que es faci la compra com més aviat millor. Les localitats estaran disposades a 1.5m de distància entre elles segons la normativa de l’Auditori. No hi ha seients numerats. El concert s’adaptarà als possibles canvis de normativa que es puguin produïr d’aquí a la data del concert.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

open

EN DIRECTE

play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS
volume_down
volume_up
volume_off

 

open