Punt de Sants, el projecte informatiu fet per joves, celebra el seu primer aniversari al Meeting Point

Un acte públic amb debat sobre la informació de proximitat als barris de Sants-Montjuïc i actuació del grup 'N'Clau Vocal'

D’esquerra a dreta: Àlex Montoloiu, Berta Pallarés, Clàudia Pérez i Pol Corredoira | Foto;: Ràdio Hostafrancs
play_circle_filled
pause_circle_filled
Acte del primer aniversari de 'Punt de Sants'
volume_down
volume_up
volume_off

Punt de Sants, el projecte d’informació de Sants-Montjuïc a través de les xarxes impulsat per un grup de joves ha celebrat el seu primer any d’existència amb una festa al Meeting Point de Creu Coberta-Diputació. Ha estat la primera activitat de Punt de Sants fora de les xarxes socials i ha inclòs un col·loqui sobre el periodisme de proximitat amb la participació de diversos mitjans locals del Districte, una actuació musical del grup femení N’ Clau Vocal i un bingo musical en el qual han jugat desenes de veïns d’Hostafrancs.

Pol Corredoira, Àlex Montoliu, Berta Pallarés i Claudia Pérez, quatre dels integrants del grup que fa possible Punt de Sants, s’han adreçat a les persones que han assistit a la celebració de l’aniversari d’aquesta iniciativa que, des del confinament de la primavera de 2020, han servit per fer reportatges, entrevistes i accions interactives sobre el dia a dia dels barris de Sants-Montjuïc. Tots quatre han parlat també en nom de Ferran Medallo, també impulsor de Punt de Sants, que ara es troba a Portugal en funció d’un intercanvi Erasmus. Els responsables de Punt de Sants han anunciat la voluntat de continuar oferint informació feta per gent jove i pensada especialment per a la gent jove del Districte.

Abans de la declaració d’intencions per part dels membres de Punt de Sants, Corredoria, Pérez i Pallarés han mantingut un col·loqui en públic amb el director d’Ona de Sants-Montjuïc, Man Hoh Tang, i la responsable d’informatius de La Marina FM, Andrea Bello.

Pol Corredoira (Punt de Sants) i Man Hoh Tang (Ona de Sants-Montjuïc) | Foto: Ràdio Hostafrancs
Berta Pallarés (Punt de Sants) i Andrea Bello (La Marina FM) | Ràdio Hostafrancs

 

Les cantants del grup ‘N’Clau Vocal’ | Foto: Ràdio Hostafrancs

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

open

EN DIRECTE

play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS
volume_down
volume_up
volume_off

 

open