Especial ‘Eurovisió Fan 2021’, el festival a Ràdio Hostafrancs

Amb comentaris de Marta Pardell, des de Barcelona; Joel Cava, des de Rotterdam, i la visió particular d'Albert Herrero i Albert Sotillos, autors del podcast 'Homo Sapiens'

Aquest dissabte 22 de maig, Ràdio Hostafrancs s’afegeix al col·lectiu d’eurofans que cada any segueixen el Festival d’Eurovisió. El concurs musical de la radiotelevisió europea celebra enguany a Rotterdam la 65a edició després que l’any passat es va haver de suspendre per culpa de la pandèmia. Dissabte, el dia de la gran final, Ràdio Hostafrancs emetrà, a partir de les 19 h, ‘Eurovisió Fan 2021’, una programació especial que inclourà la retransmissió íntegra del festival i començarà amb selecció de cançons eurovisives de tots els temps. A partir de les 20 h, el programa recollirà l’ambient previ al concurs eurovisiu amb la participació de diferents comentaristes.

Marta Pardell, que l’any passat va intervenir en el ‘Festival d’Eurovisió confinat’ que va organitzar Ràdio Hostafrancs, torna enguany per repassar les cançons que han preparat els diferents països que hi participen. El programa connectarà amb el Rotterdam Ahoy, el lloc on es fa la gala d’Eurovisió 2021, per comentar l’esdevenivent amb Joel Cava, un dels més de 500 periodistes que s’han desplaçat a la ciutat holandesa per seguir el festival. L’espai també inclourà les visions particulars i contraposades sobre Eurovisió que tenen Albert Sotillos i Albert Herrero, autors del podcast ‘Homo Sapiens‘ que s’incorporen com a col·laboradors de Ràdio Hostafrancs.

A partir de les 21 h, Ràdio Hostafrancs oferirà íntegrament en directe, el so de la gala final del Festival d’Eurovisió 2021.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

open

EN DIRECTE

play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS
volume_down
volume_up
volume_off

 

open