Ràdio Hostafrancs estrena ‘Sararitat’, converses en femení a càrrec de Sara Barrera

Un espai d'entrevistes a dones que destaquen per la seva activitat i implicació amb la comunitat del barri

Sara Barrera | Foto: Ràdio Hostafrancs

Ràdio Hostafrancs estrena ‘Sararitat’ un podcast i programa de ràdio on la periodista Sara Barrera entrevistarà dones que destaquen per la seva activitat i implicació amb la comunitat del barri. L’objectiu de la sèrie és donar a conèixer el perfil de dones que, amb la seva tasca diària, aporten valor afegit al barri d’Hostafrancs o barris veïns. Cada quinze dies, un de cada dos divendres a la tarda es publicarà un nou podcast, que també s’emetrà dins de la programació de Ràdio Hostafrancs. Tot i que la producció de nous capítols serà quinzenal, el programa ‘Sararitat’ combinarà les entrevistes noves amb la redifusió d’altres estrenades anteriorment. D’aquesta manera, través del 98.0 FM i de radiohostafrancs.cat tots els divendres a les 20.05 h hi haurà una emissió de “Sararitat”. La mateixa emissió es repetirà el mateix divendres a les 23.15 h i el diumenge següent a les 15.05 h

Aquest divendres 21 de maig, la protagonista del primer capítol de ‘Sararitat’ serà Júlia Weber, propietària de la llibreria low-cost ‘Re-Read”, ubicada al carrer de la Creu Coberta, número 73. Al llarg de les pròximes setmanes i mesos, Sara Barrera conversarà amb la coreògrafa Sònia Alonso, amb la gerent de l’Associació de Comerciants Creu Coberta, Isabel Morell, amb la presidenta del Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta, Lluïsa Erill; la directora de la Fundació Campedró, Teresa Villoro; la florista del Mercat d’Hostafrancs, Dolors Albós; Alicia Bernadas, premi Sants-Montjuïc, i Anna Cuatrecasas, secretària de l’Orfeó Atlàntida, entre moltes altres dones que treballen en clau de barri.

Sara Barrera és una periodista hostafranquina responsable de comunicació de l’entitat social Intress. Ha conduït diversos programes a ràdios i televisions locals de Catalunya i actualment és col·laboradora del programa ‘El matí i la mare que el va parir’ de Ràdio Flaixbac. Productora de projectes audiovisuals com el documental ‘La niña del gancho’, dedicat a Encarna Hernández, una dona pionera que va trencar barreres de gènere fa dècades a través del bàsquet.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Articles relacionats

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE