▶ CONVERSES DEL MEETING POINT
Les finances del Secretariat i les millores que necessita ‘Obrim Carrers

Tertúlia amb Àngels Boix, consellera del PSC al Districte; Albert Torras, periodista i portaveu de l'eix Creu Coberta, i Neus Anglès, gerent del Secretariat d'Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta

RÀDIO HOSTAFRANCS
RÀDIO HOSTAFRANCS
Les finances del Secretariat i les millores que necessita 'Obrim Carrers
/
De dalt a baix i d’esquerra a dreta: Àngels Boix, Albert Torras, Neus Anglès i Dídac Boza.
play_circle_filled
pause_circle_filled
Converses del Meeting Point (26-05-2021)
volume_down
volume_up
volume_off

Aquesta setmana les ‘Converses del Meeting Point’ de Ràdio Hostafrancs han inclòs una entrevista amb la gerent del Secretariat de Sants, Hostafrancs i la Bordeta, Neus Anglès, que ha explicat les dificultats de la federació d’entitats per fer front al deute d’1,2 milions d’euros que encara resta per pagar, derivat de la construcció del centre esportiu municipal de la Bordeta que va haver d’assumir l’any 2002. Aquesta i altres qüestions han analitzades per Àngels Boix, consellera de Promoció Econòmica i Comerç del govern del Districte i membre del grup del PSC al Consell i per Albert Torras, periodista, escriptor i portaveu de l’Associació de Comerciants Creu Coberta.

Un dels temes de conversa ha estat la iniciativa ‘Obrim carrers’ i les millores que han demanat diversos col·lectius per oferir alternatives de transport públic durant els caps de setmana. La consellera del PSC ha volgut esvair qualsevol ombra de suport del seu grup a la mesura que cada dissabte i cada diumenge converteix en un passeig els carrers de la Creu Coberta i de Sants.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

open

EN DIRECTE

play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS
volume_down
volume_up
volume_off

 

open