play_circle_filled
pause_circle_filled
EN DIRECTE
volume_down
volume_up
volume_off

▶ HISTÒRIES D'HOSTAFRANCS
La fàbrica de l’Espanya Industrial

RÀDIO HOSTAFRANCS
RÀDIO HOSTAFRANCS
La fàbrica de l'Espanya Industrial
/

play_circle_filled
pause_circle_filled
Històries d'Hostafrancs - La fàbrica de l'Espanya Industrial
volume_down
volume_up
volume_off

La història d’Hostafrancs no s’entén sense un espai al voltant de va girar durant dècades la vida de centenars de famílies d’aquesta zona de la ciutat. Era el lloc de feina, un lloc on es feia també vida social, aquella que els era permesa als treballadors de la fàbrica, una de les indústries més importants de l’Estat i d’Europa en el sector tèxtil, des de mitjan del segle XIX i fins a molt avançat ja el segle XX. Estem parlant – òbviament- de l’Espanya Industrial, el gran complex industrial que Matíes Muntades va aixecar en la frontera entre els municipis de Barcelona i de Sants i que aviat va passar a formar part de la ciutat de Barcelona, com tot el barri d’Hostafrancs.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

open

EN DIRECTE

play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS
volume_down
volume_up
volume_off