▶ HISTÒRIES D'HOSTAFRANCS
La Festa Major

HISTÒRIES D'HOSTAFRANCS
HISTÒRIES D'HOSTAFRANCS
La Festa Major
/

play_circle_filled
pause_circle_filled
Històries d'Hostafrancs - La Festa Major
volume_down
volume_up
volume_off

La Festa Major d’Hostafrancs es va començar a celebrar el 1857 amb motiu del trasllat de la imatge del Sant Àngel Custodi a l’església parroquial que s’acabava de construir al barri. En els primers anys els actes més destacats eren els balls tradicionals i els focs artificials. També es feien representacions teatrals que recordaven batalles històriques o històries de bandolers. Quan la plaça d’Espanya encara no estava urbanitzada s’hi instal·lava l’envelat de la Festa Major d’Hostafrancs. En les primeres dècades del segle XX al barri hi havia moltes entitats culturals que competien cada Festa Major per organitzar els millors balls i amb les millors orquestres.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *