▶ HISTÒRIES D'HOSTAFRANCS
L’atemptat d’ETA a la plaça d’Espanya (1986)

HISTÒRIES D'HOSTAFRANCS
HISTÒRIES D'HOSTAFRANCS
L’atemptat d’ETA a la plaça d’Espanya (1986)
/

play_circle_filled
pause_circle_filled
Històries d'Hostafrancs - L'atemptat d'ETA a la plaça Espanya (1986)
volume_down
volume_up
volume_off

Tres dies abans que el Comitè Olímpic Internacional proclamés que Barcelona seria la seu dels Jocs Olímpics de 1992, el grup terrorista ETA va cometre un atemptat terrorista a la plaça d’Espanya. Era el 14 d’octubre de 1986. Els terroristes van fer esclatar un cotxe bomba davant les dependències de la Policia que estaven on ara hi ha l’hotel Catalonia Plaza. L’explosió va agafar de ple un agent de policia, que va morir. 18 persones van resultar ferides. Amb aquell atemptat ETA va iniciar una campanya sagnant a Barcelona.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *